Αναβάθμιση υπολογιστή

 

Είναι ο υπολογιστής σας παλιός, ο δίσκος έχει μικρή χωριτικότητα, είναι αργός και κολλάει;

Μπορείτε τώρα να τον αναβαθμίσετε και να τον κάνετε σύγχρονο και γρήγορο με πολύ μικρό κόστος. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας αναβαθμίσουμε χωρίς να επιρεαστούν τα αρχεία σας.

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του σκληρού σας δίσκου χωρίς να χαθούν αρχεία, προγράμματα και ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Αυτό μου μόνο θα αλλάξει είναι το μέγεθος του δίσκου σας.

Αναβάθμιση Μνήμης του υπολογιστή

Ο υπολογιστής είναι αργός; Πατάτε να ανοίξετε κάποιο πρόγραμμα και αργεί;

Η άμεση λύση για την αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή είναι η αναβάθμιση της μνήμης RAM. Η μνήμη RAM παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το γρήγορο άνοιγμα των προγραμμάτων και την σταθερή λειτουργία του υπολογιστή.

Αναλαμβάνουμε να βρούμε την σωστή μνήμη για τον υπολογιστή σας και σας την αναβαθμίζουμε.

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών (VGA)

Παίζετε παιχνίδια, θέλετε να ανοίξετε ποιό σύγχρονα προγράμματα, βλέπετε την κίνηση των εικονιδίων στον υπολογιστή σας να γίνονται καρέ καρέ, έχουν ξεθωριάσει τα χρώματα. Ολα αυτά ειναι δείγματα για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών του υπολογιστή σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να βρούμε την κάρτα γραφικών που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σας την αναβαθμίζουμε.

Αναβάθμιση επεξεργαστή / μητρικής κάρτας (motherboard)

Θέλετε να αυξήσετε την συνολική υπολογιστική ισχύ του υπολογιστή σας; Τότε χρειάζεστε αναβάθμιση του επεξεργαστή σας και κατ' επέκταση και της μητρικής σας κάρτας.

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση της μητρικής κάρτας και του επεξεργαστή σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη αναβάμιση επιθυμείτε να κάνετε στον υπολογιστή σας

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Ολες μας οι εργασίες συνοδεύονται απο εγγύηση 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι εάν ξαναεμφανιστούν προβλήματα για τα οποία μας φωνάξατε να διορθώσουμε ή προβλήματα από κάποια επισκευή ή αναβάμιση που πραγματοποιήσαμε εντός 30 ημερών, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του προβλήματος χωρίς καμμία επιβάρυνσή σας. Εάν το πρόβλημα εξακολουθήσει και πέραν της δεύτερης επιδιόρθωσης έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή της αμοιβής του τεχνικού.

Η εγγύηση δεν ισχύει όταν η επανεμφάνιση του προβλήματος γίνει με υπαιτιοτητα του πελάτη, ιδίως σε περιπτώσεις Ιών και δυσλειτουργίας του υπολογιστή απο χρήση παράνομου λογισμικού.

Επίσης η επιστροφή χρημάτων δεν περιλαμβάνει την αξία ανταλλακτικών μιας και αυτά καλύπτονται απο την εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία παραγωγή τους.