Επιβολή νόμου και τάξης σε θέματα σχετικά με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και κυβερνοεπιθέσεις ζητούν τα στελέχη επιχειρήσεων στην Ευρώπη
10 Νοεμβρίου, 2021
Κορυφαίες πλατφόρμες streaming και δημοφιλείς σειρές αντικείμενο εκμετάλλευσης από εγκληματίες του κυβερνοχώρου
13 Νοεμβρίου, 2021

Η Check Point Software Technologies ανακηρύσσεται ηγέτης στο Gartner Magic Quadrant για τη λύση Network Firewalls

 H  Check Point Software Technologies Ltd.,  κορυφαίος πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα την αναγνώρισή της ως ηγέτης στο Gartner Magic Quadrant για τη λύση Enterprise Network Firewalls. Η Check Point Software είναι ο μόνος προμηθευτής που αναγνωρίζεται ως Leader, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω το ιστορικό και την παράδοσή της στην καινοτομία.

«Οι απειλές που αφορούν στην ασφάλεια έχουν εξελιχθεί και απαιτούν από την Check Point Software να βελτιώνει συνεχώς τον τομέα threat intelligence, να αυτοματοποιεί τη στρατηγική διαχείρισης και να προσφέρει καινοτομίες αρχιτεκτονικής ασφαλείας όπως το Maestro Hyperscale. Η αναγνώριση της ως ηγέτη στο Gartner’s Magic Quadrant για το Enterprise Network Firewalls είναι μια απόδειξη του οράματός μας για την παροχή της καλύτερης ασφάλειας στην κατηγορία για ταχέως μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα», δήλωσε ο Itai Greenberg, VP of Product Management  στην Check Point Software. «Η φετινή αναγνώριση εδραιώνει τη θέση μας σε ηγέτη στην παροχή μιας αρχιτεκτονικής ασφαλείας για hybrid data center που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κλιμακώνουν την πρόληψη κατά των απειλών κατά παραγγελία τόσο on premises, όσο και στο cloud με ένα ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης».

Το Infinity Architecture της Check Point Software είναι η πρώτη ενοποιημένη αρχιτεκτονική ασφάλειας του κλάδου που εκτείνεται σε δίκτυα, cloud, endpoint, κινητά και IoT, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο πρόληψης απειλών έναντι γνωστών και άγνωστων απειλών στον κυβερνοχώρο. Στο επίκεντρο των δυνατοτήτων πρόληψης απειλών της Check Point βρίσκεται το ThreatCloud, το πιο ισχυρό δίκτυο πληροφοριών απειλών στον κόσμο.

Η συνεχής αναγνώριση των προϊόντων Network Firewall της Check Point Software  οφείλεται σε:

  • Προηγμένη αρχιτεκτονική ασφάλειας και καινοτόμο σχέδιο δράσης: Κάποια από αυτά είναι η λύση ασφάλειας Maestro Hyperscale της Check Point Software που παρέχει γρήγορη, on-demand cloud-like κλιμάκωση των on-premises πυλών ασφαλείας των οργανισμών, ενορχηστρώνοντας έξυπνα τους υπάρχοντες πόρους και δημιουργώντας παράλληλα πλεόνασμα, καθώς και αυτόνομη πρόληψη από απειλές, που προσφέρει στους διαχειριστές πολιτικές και ρυθμίσεις ασφάλειας που δεν χρειάζονται υπενθύμιση και βελτιστοποιούνται συνεχώς στο παρασκήνιο.
  • Πλήρες χαρτοφυλάκιο για την εξασφάλιση της ασφάλειας των εξελισσόμενων περιβαλλόντων πληροφορικής: Η Check Point Software διαθέτει μια σαφή στρατηγική πρόληψης-πρώτης ασφάλειας με προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες ασφάλειας σε on-prem, hybrid kai IaaS. Η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική ασφαλείας της διαχειρίζεται γρήγορα υποδομές πληροφορικής εξ’ ολοκλήρου μέσω των: Quantum για on-prem δίκτυα, Check Point CloudGuard για δημόσια clouds (Azure, AWS, GCP κ.λπ.) και Harmony Connect, την λύση Secure Access Service Edge (SASE) της Check Point Software, για να εξασφαλίσετε απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό
  • Ικανοποίηση πελατών χωρίς προηγούμενο: Φέτος η ικανοποίηση των πελατών της Check Point Software έλαβε ειδική μνεία στις κριτικές της για Firewalls δικτύου. Αυτό αντικατοπτρίζει τη συνεχή, χωρίς συμβιβασμούς δέσμευση της Check Point για προϊόντα, υπηρεσίες και υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Η Check Point Software εξασφαλίζει την ασφάλεια περισσοτέρων από 100.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, με το 90% αυτών των οργανισμών να συμπεριλαμβάνονται στο παγκόσμιο Fortune 500.

Πολλές επιχειρήσεις υιοθετούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας μόνιμα, οπότε η υιοθέτηση λύσεων ασφαλείας Secure Access Service Edge (SASE) βρίσκεται σε άνοδο. Το μοντέλο Secure Access Service Edge (SASE) αντιμετωπίζει τους περιορισμούς των παραδοσιακών αρχιτεκτονικών δικτύων, με τη σύγκλιση της δικτύωσης και της ασφάλειας στο cloud επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την πρόληψη απειλών. Το Check Point Harmony Connect SASE προσφέρει τη μοναδική λύση SASE που εστιάζει στην πρόληψη με ποσοστό επιτυχίας 100% για απειλές κακόβουλου λογισμικού, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αποτρέπουν και να αποκλείουν ακόμη και τις πιο προηγμένες επιθέσεις, προτού αυτές διαταράξουν την καθημερινότητα. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Firewall-as-a-service, Zero Trust Network Access (ZTNA) και cloud-delivered Secure Web Gateway (SWG).

source