Οι μελλοντικές διόπτρες νυχτερινής όρασης ίσως μοιάζουν με απλό ζευγάρι γυαλιών
12 Μαρτίου, 2021
Ένας από τους ταχύτερους υπερυπολογιστές στον κόσμο κατασκευάζεται στην Ιταλία
13 Μαρτίου, 2021

H TeamViewer προσθέτει την υποστήριξη Augmented Reality στο Salesforce AppExchange

Η TeamViewer, ανακοίνωσε ότι έχει γίνει update η εφαρμογή Salesforce AppExchange, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργούν projects και να παρέχουν απομακρυσμένη υποστήριξη απευθείας από επαφές, λογαριασμούς, δυνητικούς πελάτες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο προσαρμοσμένη περίπτωση του Salesforce.
Οι χρήστες μπορούν πλέον να ξεκινήσουν συναντήσεις με το TeamViewer Pilot, δίνοντας τη δυνατότητα στους τεχνικούς και τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής να χρησιμοποιούν το Augmented Reality (AR) για να βοηθήσουν οποιονδήποτε, οπουδήποτε – με την παρακολούθηση 3D, όπου μπορούν να τοποθετήσουν «σημάδια» σε αντικείμενα πραγματικού κόσμου, να επισημάνουν πράγματα και να προσθέσουν σχολιασμούς κειμένου. Επίσης οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν ζωντανή ροή βίντεο που θα δείχνουν μέσω κινητής κάμερας και να εντοπίζουν τα θέματα που τους απασχολούν.
Χτισμένη στην πλατφόρμα Salesforce, η εφαρμογή TeamViewer είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο AppExchange στη διεύθυνση https://appexchange.salesforce.com/listingDetail?listingId=a0N3A00000EFmSYUA1.
Οι βασικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν:
• H oμάδα υποστήριξης, οι ειδικοί και οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής μπορούν να κάνουν συζητήσεις χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AR σε συναδέλφους ή εξωτερικούς πελάτες απευθείας από το Salesforce, όπως ειδικά θέματα, δυνητικούς πελάτες, λογαριασμούς, ευκαιρίες και επαφές
• Με την ενημερωμένη ενσωμάτωση, οι ειδικοί μπορούν να συνδεθούν άμεσα με τεχνικούς επιτόπου με το TeamViewer Pilot για να υποστηρίξουν οποιοδήποτε είδος ζητήματος διαμόρφωσης υλικού ή φυσικών εργασιών
• Η λειτουργία one click SMS μπορεί να ανακτήσει τον αριθμό τηλεφώνου και τη γλώσσα του ατόμου μέσα από το περιβάλλον Salesforce και θα στείλει ένα άλλο SMS με την πρόσκληση για σύνδεση
• Καλύτερη απόδοση και ευχρηστία με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό εφαρμογών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Salesforce LightWeight Components (LWC)
• Βελτιωμένη έκδοση αδειών για όλους τους χρήστες
Οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές μπορούν εύκολα να αναπτύξουν την ενοποίηση TeamViewer με το Salesforce σε ολόκληρη την εταιρεία σε λίγα μόνο βήματα, επιτρέποντας στο TeamViewer Pilot απομακρυσμένη υποστήριξη για όλους τους τελικούς χρήστες ή εταιρικούς πελάτες απευθείας από τον πίνακα εργαλείων ServiceNow.
Για να αξιοποιήσουν αυτήν την ενοποίηση, οι εταιρίες θα χρειαστούν άδεια Salesforce και ένα συμβατό TeamViewer Tensor. Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο https://www.teamviewer.com/en-us/integrations/salesforce/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Top
©2005-2019 pestaola.gr – ΣχετικάΌροι χρήσης
We love Greece and technology
Proudly powered by WordPress

source