Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy XCover 5
5 Μαρτίου, 2021
Δύο φοιτητές κατέγραψαν την πρώτη ραδιο-εικόνα στην Ελλάδα
6 Μαρτίου, 2021

Η Siemens Mobility παρουσίασε το νέο τρένο Mireo Smart

Το νέο τρένο Mireo Smart επιτρέπει στους παρόχους σιδηροδρομικών μεταφορών να επεκτείνουν γρήγορα τη χωρητικότητά τους και εξασφαλίζει επικερδή λειτουργία χάρη στην ελκυστική τιμή του, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τον πολύ υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.
Πιο αναλυτικά, η νέα αμαξοστοιχία τριών βαγονιών μειώνει το χρονικό διάστημα μεταξύ της παραγγελίας και της θέσης σε λειτουργία σε 18 μήνες κατ’ ανώτατο όριο. Οι πωλήσεις γίνονται με ένα έντυπο δεδομένων, με βέλτιστο εξοπλισμό και με σταθερούς όρους. Αξιόπιστα εξαρτήματα, εκτεταμένες δοκιμές πριν από την παράδοση και υψηλός βαθμός τυποποίησης διασφαλίζουν ότι το τρένο λειτουργεί αξιόπιστα από την πρώτη ημέρα. Αυτό καθιστά το Mireo Smart μια εξαιρετικά βιώσιμη εναλλακτική για τον εκσυγχρονισμό του στόλου.
Ανταλλακτικά και πακέτα συντήρησης και επισκευών μπορούν να αγοραστούν μαζί με τα τρένα. Το τριών βαγονιών Mireo Smart έχει 214 καθίσματα, 21 θέσεις για στάθμευση ποδηλάτων, δύο περιοχές για αναπηρικά αμαξίδια, επικοινωνία αμαξοστοιχίας-εδάφους, κλιματισμό, υπηρεσία διαδικτύου, οθόνες πληροφοριών για τους επιβάτες, μεγάλες οθόνες TFT στις περιοχές εισόδου και πλήρη επιτήρηση ασφαλείας.
Το Mireo Smart βασίζεται στην επιτυχημένη πλατφόρμα Mireo, από την οποία έχουν γίνει παραγγελίες για 180 τρένα μέχρι σήμερα. Τα πρώτα τρένα Mireo εξυπηρετούν επιβάτες στο δίκτυο της κοιλάδας του ποταμού Ρήνου στη Γερμανία από τον Ιούνιο του 2020.
Ο Albrecht Neumann, CEO του Τροχαίου Υλικού της Siemens Mobility δήλωσε: «Το Mireo δίνει στους παρόχους συγκοινωνιών την ευκαιρία να ανταποκριθούν με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις χωρητικότητας και να επεκτείνουν γρήγορα τους στόλους τους με ένα τυποποιημένο προϊόν με σύντομους χρόνους παράδοσης. Οι πελάτες μας επωφελούνται από μια ελκυστική τιμή, μεγάλη αξιοπιστία και προαιρετικά πακέτα υπηρεσιών».
CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Top
©2005-2019 pestaola.gr – ΣχετικάΌροι χρήσης
We love Greece and technology
Proudly powered by WordPress

source